Prvi Fashion&Friends store u Hrvatskoj

***Otvoren prvi Fashion&Friends store u Hrvatskoj!***

Najpoznatiji multibrend lanac iz Srbije, Fashion & Friends, u vlasništvu beogradskog Fashion Company, otvorio je svoju prvu prodavnicu u Zagrebu.

Hrvatsko tržište postalo je bogatije za još jednu neverovatnu modnu destinaciju - u zagrebačkom Arena Centru otvoren je prvi multibrand store Fashion&Friends! Tom prilikom su predstavljene zimske kolekcije nekih od vodećih imena svetske mode: Liu Jo, Guess, New Zealand Auckland, Tommy Hilfiger, Paciotti 4US – Cesare Paciotti i Gaudi. Posebna gošća svečanog otvarenja bila je brand ambasadorka Liu Jo-a za Hrvatsku, Jelena Rozga.

„Ova saradnja između branda Liu Jo i mene je uistinu jedna predivna modna avantura i drago mi je što sam kao njegova brand prezenterka otvorila prvi Fashion&Friends store u Zagrebu. Liu Jo sa svojim trendovima izvrsno se uklopio u moj privatni stil odevanja. Čast mi je biti njihova brand ambasadorka pogotovo jer je moja omiljena Kate Moss zaštitno lice“, izjavila je zanosna Splićanka.

Atraktivnu ponudu vrhunske mode nisu propustili pogledati ni Renata Sopek, Barbara Kolar - voditeljka Plesa sa zvezdama HRT1, Edita Misirić, Ornela Vištica, Tamara Garbajs, Mila Elegović, Antonija Stupar Jurkin, Jelena Glišić, Ivan Vukušić, Damir Markovina, poznato lice hrvatskih telenovela i mnogi drugi.

                                                              http://www.fashioncompany.rs/

                                                                      Jelena Rozga


Jelena Rozga i Drasko Babic


Jelena Rozga i gosti


Antonija Stupar Jurkin


Barbara Kolar


Damir Markovina


Edita Misiric i Ivan Vukusic


Ivan Vukusic i Sandra Vranjes Milic


Jelena Glisic


Jelena Rozga 


Mauro Suerzi Stefanin i Jelena Glisic


Mila Elegovic



Ornela Vistica i Damir Markovina


Ornela Vistica, Sandra Vranjes Milic, Jelena Glisic


Ornela Vistica, Tamara Garbajs


Renata Sopek


Sandra Vranjes Milic, Ornela Vistica


Tamara Garbajs, Sandra Vranjes Milic


Fashion&Friends



„Izuzetno smo ponosni na otvaranje prve Fashion&Friends multibrend prodavnice u Hrvatskoj, to je jedanaesta radnja koju smo otvorili tokom 2013. u regionu. Sa 60 maloprodajnih mesta na teritoriji Srbije, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske, Fashion Company nastavlja intenzivan plan razvoja koji se bazira na zdravom poslovanju i izuzetnoj internoj organizaciji. Da bi bila uspešna, kompanija sa mrezom maloprodaje kakvu ima Fashion Company mora uvek da se razlikuje od drugih, tako da su nasi prioriteti razvijanje visokog standarda imidza i zadovoljenja potreba i zelja potrošača za poznatim internacionalnim brendovima. Jedna od nasih najvaznijih strategija se zove „maloprodajni miks“ i uključuje pažljiv odabir brendova, vrhunsku lokaciju na kojoj se prodaje proizvod, atraktivne izloge i enterijere, konkurentne cene proizvoda i izuzetnu uslugu na mestu prodaje, upravo kakav je koncept „ Fashion& Friends“, izjavila je Jasenka Stekić, direktorka Marketinga i korporativnih komunikacija Fashion Company.

Bogatu ponudu novog multibrand store-a karakteriše savršeno uravnotežen stil, autentična elegancija, moderne tkanine i siluete te glamurozni upečatljivi detalji. Očaravajuće kolekcije renomiranih brandova obuhvataju linije ekskluzivne odeće, obuće, torbi i neizostavnih modnih dodataka. Fashion&Friends store svojim će konceptom nesumnjivo postati prepoznatljiv stil urbane populacije koja prati trendove i osvojiti srca svih žena koje neguju sofisticirani modni izraz i modernih muškaraca profinjenog modnog ukusa.





0 коментара:

Постави коментар

 

Flickr Photostream

Facebook

Twitter