PARFOIS - putovanje kroz trendove

PARFOIS – već u prolećnim tonovima


Pravu zimu još nismo ni osetili, a modni dizajneri već su otišli korak napred i dali mašti na volju s kolekcijama za nadolazeće proleće i leto.
Ljubiteteljke modnih dodataka za sezonu proleće – leto 2014. bez problema će izabrati svoje modne fetiše. Na njih su mislili u Parfoisu, vodećoj evropskoj marki modnih dodataka, kada su stvarali najnoviju kolekciju. Ona se temelji na četiri glavna stila: Retro Sport, Craft Culture, Easy Going i Pastel Fever.
Kolekcija Retro Sport namenjena je odvažnoj i hrabroj ženi koja voli pobedu. Donosi kombinaciju prugastih materijala, akrila i nevidljivih magneta. Koketira s grafitima, a nudi i takozvano blokiranje boja.
Craft Culture je u znaku antilopa, koji se upotrebljava na torbicama na kojima ne nedostaje zakovica, resa i resica. Takve detalje pronalazimo i na cipelama. Ovaj vrlo urbani stil odlična je mešavina jednostavnosti i daška odvažnosti.
Kolekcija Easy Going sadržava artikle dovoljno profinjene da privuku svaku modnu obožavateljku da ih želi koristiti odmah – prvom prilikom. Sadrži dnevne torbice s metalnim detaljima i mnogobrojnim zlatnim i srebrnim dodacima. Torbice s plastičnim dodacima i cvetnim uzorcima pokazuju sportsku stranu ovog stila – ona je ženstvena, klasična i večna.
Modna marka Parfois dostupna je u Parfois i Sportina radnjama.























0 коментара:

Постави коментар

 

Flickr Photostream

Facebook

Twitter