George Styler - Svet ga traži..

Zadovoljstvo nam je da opet pišemo o njemu..Pustili smo da prvo svi ostali kažu šta imaju a mi nekako na kraju volimo da napišemo svoj sud i koliko volimo to što ovaj sjajan kreator radi...Ima ona kod nas, već isprana, svetsko a naše..Ne, ne...ne brinite, nećemo to :) Radije bi rekli Naš je a svet ga traži..I ove godine kao i prošle George Styler je ponovo pozvan da i u septembru ove godine učestvuje na samostalnoj reviji u okviru London Fashion Weeka!  Naime on je jedini od prošlogodišnjih učesnika dobio besplatno učešće u okviru London Fashion Weeka.Djordje je još jednom izazvao veliku pažnju i ovacije publike.
Njegov rad je okarakterisan kao nešto novo i uzbudljivo, a konstantovano je da predstavlja i novu eru i potpuno novi talas u modi.
o tome koliko je interesovanje ponovo izazvao govori i podatak da je odmah nakon te revije pozvan da učestvuje na Vankuver fashion weeku kao i da učestvuje na Wool Week-u koji se organizuje pod patronatom Princa Charles-a kao mladi dizajner čije stvaralaštvo  doprinosi razvoju trikotaže u Velikoj Britaniji i svetu. To je lični projekat princa Charles-a -Campaign for Wool koji će se održati u oktobru.

Naziv kolekcije koju je George prikazao je Ethno Pop i predstavlja miks folklornih elemenata sa elementima pop kulture. Kolekcija je inspirisana motivima sa pirotskih ćilima, prirodnim bogatstvima,lepotama sveta kao i simbolima koji donese sreću.
I na ovoj kolekciji saradjivao je kao i prošli put sa kompanijom Sirogojno Style, a frizure je radio Ucha Hair. Veći deo kolekcije je ručni rad i radjena je u Srbiji,Bosni i Indiji.

O uspehu George Styler-a odmah su izvestili mnogi od najprestižnijih magazina poput britanskog Vogue-a, Glamour magazina, New York times-a i mnogi drugi...

Beogradskoj publici će se predstaviti krajem oktobra na 36.Perwoll Fashion Weeku.


                                  Fashion Action



















0 коментара:

Постави коментар

 

Flickr Photostream

Facebook

Twitter