DIESEL – Have a hardcore holiday



Dekadentni DIESEL..kao i uvek..samo svoj i uvek drugačiji od ostalih..onako kako to drugi ne rade..Imaju hrabrosti da iznesu i ono što se ne iznosi..Kažu da su im u centru pažnje za ovu kolekciju oni koji nikada ne idu u školu, hvatači krivina ili crne ovce koledža...Ne bih dodavali ništa na njihove inspiracije..samo će mo ih obožavati...

Nova praznična kolekcija italijanskog premium brenda DIESEL Have a hardcore holiday, koja označava zagrevanje za predstojeće modno proleće, ispraćena je posebnom kampanjom za koju je pored dizajna modela zaslužan modni direktor Nicola Formichetti. Glavna inspiracija za novu kampanju i modele bio je život u studentskom kampusu.
"Inspiracija je sve o studentskom životu u kampusu i van njega – u centru pažnje su ljudi koji nikada nisu išli u školu, hvatači krivina ili crne ovce koledža. Modeli su evolucija kolekcije jesen/zima 2014, a DNK je DIESEL denim, koža i military elementi koji su sveprisutni i u kombinaciji sa jakim pop i sportskim stilom kao i bojama ", rekao je Formichetti.


Praznična kolekcija dostupna je i u DIESEL STORE-u u Beogradu, Ušće shopping center

                                                         Fashion Company















0 коментара:

Постави коментар

 

Flickr Photostream

Facebook

Twitter