POSTANI NOVO LICE MODNIH AGENCIJA CLICK I FOX!


Ovo su oni pozivi koji menjaju život..O njima se sve zna..Njima se veruje..Oni otvaraju vrata ka svetu..Naravno Modni studio CLICK organizuje još jedan veliki kasting za nova lica..Ne propustite, jer ko zna..Sva ova lepa lica su prošla jednom neke od tih njihovih kastinga..Danas su upravo ovo što vam pokazujemo..Takodje i modna agencija FOX, koja se dokazala kao ozbiljna u svetu modelinga je deo kastinga..I njima ste potrebni..Da ponovimo ono što piše na pozivnici..SUBOTA 20. SEPTEMBAR u 15h - MIKSER HOUSE - Karadjordjeva 46..
Ovo je njihov zvanični poziv...
Pozivamo vas da dođete na veliku audiciju modnih agencija Click i Fox u subotu 20. septembra u 15h u Mikser house-u, Karađorđeva 46
Više od 20 godina najpoznatija domaća modna agencija Click pronalazi i stvara najuspešnije manekene kod nas. Ovoga puta Click i modna agencija Fox vam pružaju priliku da postanete zvezde revija na Beogradskom Fashion Week-u i da pahađate BESPLATNU ŠKOLU ZA MANEKENE. U mogućnosti ste da otpočnete inostranu karijeru preko brojnih kastinga za inostrane modne agencije, jer već veliki broj modela modnih agencija Click i Fox sa uspehom radi u svetskim modnim metropolama – Milanu, Parizu, Njujorku, Londonu, ali i u Aziji – Kini, Tajlandu, Singapuru... Organizovaće vam besplatne fotografije,revije na Belgrade Fashion Weeku, besplatne časove šminke by Maybelline, Maybelline poklone kao i rad sa najboljim kreatorima i fotografima, snimanja za reklame, muzičke spotove i prestižne časopise.
Neophodno je da zaintersovane devojke budu starosti od 14-22 godine i da poseduju visinu
od minimun 172 cm. Zainteresovani momci moraju biti starosti od 17-25 godina a neophodna minimalna visina je 182 cm.
Očekujemo vas u subotu 20.septembra u Mikser house-u u što većem broju!

                                                                                          Modni Studio CLICK






NOVA LICA




0 коментара:

Постави коментар

 

Flickr Photostream

Facebook

Twitter