Tommy Hilfiger - Sons & Daughters Of… - HOT iz New York-a



New York Fashion Week je mesto gde moda predstavlja svoju budućnost..Tako je i, nama obožavani znanac, Tommy Hilfiger predstavio svoju kolekciju za proleće 2015 i pojedine modele za predstojeću zimu..Ostvario je svoje male snove iz mladosti jer mu je inspiracija za kolekciju stil njegovih muzičkih ikona sa kraja 60. i početka 70. Glavni plezir revije u New York-u je bio taj što su modele ponele ćerke starih dobrih rokera..i što su u prvom redu takodje sedele neke od poznatih rock ćerki..
Sons & Daughters Of…
Georgia May Jagger, ćerka frontmena grupe Rolling Stones, Micka Jagger, otvorila je
modnu reviju Tommy Hilfigera za sezonu proleće 2015. Ella Richards, unuka slavnog
gitariste Rolling Stonesa, Keith Richards, takođe je bila jedna od zvezda revije. U prvom redu su se našle ćerke iconic rok zvezda uključujući Alexandru Richards, Amber Le Bon, Tali Lennox i Tennessee Thomas. Rock’n’roll royalty, poznate ličnosti kao i danas relevantne muzičke zvezde poklonile su se Tommy Hilfiger-u u znak zahvalnosti zbog ličnog odnosa prema istoriji rokentola. Tara Ferry, sin pevača i tekstopisca Brian Ferry, tokom revije je svirao na bubnjevima zajedno sa Steve Hashom, muzičarem i kreativnim direktorom iz Njujorka.

 Who is who?
Alexandra Richards je ćerka legendarnog gitariste Rolling Stones-a, Keith Richardsa.
Tali Lennox je ćerka pevačice Annie Lennox, zvezdom Eurythmics.
Amber Le Bon je ćerka Simon Le Bon, pevača benda Duran Duran.
Tennessee Thomas je ćerka Pete Thomas, bubnjara Elvis Costella.
Bilo nam je zadovoljstvo da vam prenesemo ovaj exkluzivni izveštaj u nadi da će mo biti uskoro u prilici da to radimo i live.. ;)
                                                           Fashion Action
                         Fashion Company













0 коментара:

Постави коментар

 

Flickr Photostream

Facebook

Twitter